Ny tid nya möjligheter

 

För en tid sedan valde jag att lämna Bildterapihusets lokaler. Det var en mycket givande tid att dela dessa lokaler med likasinnade men jag kände till sist att det var dags att gå vidare. I dag ser jag möjligheter med att jobba digitalt med mina klienter och på så sätt öka tillgängligheten. Internet gör det möjligt att arbeta platsoberoende och för den som inte har möjlighet att komma till terapeuten på egen hand ja då kan en digital lösning ofta fungera alldeles utmärkt. Jag coachade en gång en kvinna som bodde i Spanien och vi fann ett sätt att både samtala med och utan målade bilder.

Livet innehåller många möjligheter och att följa hjärtats röst är i min mening en väldigt bra gren att bli träningsstark i!

 Sankt Fransiskus, Monterosso, Cinque Terre, Italien

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.