Ett halvår med Bildkompassen och ECArTE-konferens

Bildterapiföretaget Bildkompassen , har snart varit igång i ett halvår. Tänka sig! Jag är jätteglad över att jag tog steget och startade upp firman, som jag funderat och klurat på länge och väl och som jag till sist kom i gång med. 

Jag har lärt mig mycket själv på resans gång och är mer än redo för att ta mig an nästa halvår i Bildkompassens regi, för att sedan fira ett års jubileum!

I höst är det en ECArTE-konferens i Palermo, vilket innebär en konferens med konstnärliga terapier ex, dans, musik och bildterapi. Jag har anmält mig till den och har i och med det även kunnat anmäla mig till jättespännande workshops med några av bildterapins förebilder som ledare. Smaka på namnen Paola Luzzato, Judith Rubin, och googlar du sedan på namnen så kan du läsa om kvinnor som med aktningsvärd ålder representerar konferensen med sin gedigna kunskap i bildterapi. Jag har mött Paola Luzzato tidigare när jag var med på ECArTE-konferensen i Lucca och deltog i hennes workshop där. Jag minns den än i dag som en av de viktigaste workshops jag någonsin har deltagit i.

 slideshow_sicily

 

Det bästa sättet att skaffa sig kunskap om bildterapi är genom att delta själv i bildterapi på något sätt, prova på kurser, workshops eller kanske helt enkelt gå hela utbildningen själv.

Kanske kan Bildkompassen vara vägen för dig? Välkommen att höra av dig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.